Accessorize your Home | It has been a great journey, but now it is time to say goodbye…

In 2010 ben ik met veel plezier en enthousiasme aan het avontuur Accessorize your Home begonnen. Eerst de shop en daarna het blog. Fris, vol goede moed en ervan overtuigd dat ik met mijn shop mooie dingen kon gaan doen.

Helaas is gebleken dat dat niet zo makkelijk is en ik merk dat ik mijzelf de laatste maanden op regelmatige basis moed aan het inpraten ben. Ik kan niet meer genieten van de shop, de leuke dingen wegen niet meer op tegen de zorgen, de onrust en de ergernissen, dus na veel vijven en zessen, dubben en twijfelen heb ik besloten te stoppen met Accessorize your Home..

 

 

Dit betekent dat vanaf nu al het bijzondere servies, de unieke items van kleine design studio’s en de basic accessoires van Scandinavische merken met mooie kortingen verkrijgbaar zijn. Op is ook echt op, dus mocht er voor jou nog iets moois in de collectie zitten, maak gebruik van dit eenmalige aanbod, geniet van het leven en koop die poster, pan of vaas… No regrets. Life is too short to be anything but happy!

Veel liefs,

 

Sandra | Accessorize your Home

p.s. Het blog blijft! Na de SALE wordt de shop omgezet naar alleen het blog, dus stay tuned…

4 Comments

  1. Beter goed geprobeerd dan altijd spijt hebben van iets wat je niet gedaan hebt!

  2. Ik voorzie mooie dingen voor jou en je blog straks Sandra. Ik denk dat het een goede beslissing is geweest en ik kan nu dan toch mooi nog even wat inslaan met korting… :) Ben ik ook weer blij.. :)

  3. wat moedig van je om deze beslissing te nemen. Ik wens je veel succes met je blog en verdere plannen.

Laat hier je reactie achter...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.