Over ons

Hi en welkom op mijn tuinblog. Mag ik mij even voorstellen?

Wie zit er achter dit blog? Hi, ik ben Sandra, geboren en getogen in Haarlem en inmiddels al vele jaren woonachtig in Hoofddorp.

In 2010 verhuisde mijn toenmalige werkgever naar de andere kant van het land en ben ik gestopt met werken als schadebehandelaar. Ik startte een webshop in woonaccessoires “with a Scandinavian twist” en heb dit met veel plezier gedaan. In 2016 was de fut er uit en heb ik na lang wikken en wegen besloten de webshop te sluiten.

Ik blogde al een tijdje over al het moois wat ik tegenkwam en besloot het blog te houden en mijn favorieten op het gebied van wonen en woonaccessoires met jullie te delen.

In de lente van 2022 merkte ik dat mijn hart niet meer bij interieur lag.

             In mijn hoofd had ik inmiddels de shift gemaakt van “hebben, hebben, hebben”, naar “genoeg” en het voelde hierdoor niet goed om keer op keer nieuwe producten (hoe mooi ook) aan te prijzen.

Op mijn social media begon al duidelijk zichtbaar te worden wat het nieuwe onderwerp van mijn blog posts zou kunnen zijn: mijn tuin, planten en bloemen, bijen, hommeldebommels, de pimpeltjes en die verdraaide hondsbrutale tuinmuis.

In mijn nieuwe posts zal het gaan over lekker relaxed rommelen in de tuin, alles wat groeit en bloeit, duurza(a)m(er)/biodivers tuinieren, tips voor te bezoeken kwekerijen/tuinen en natuurlijk hebbedingen voor de tuin, want verschil moet er zijn, dat kan natuurlijk wèl.

Een nieuwe blog naam is inmiddels aan mijn brein ontsproten…dat is Garden Bliss geworden. De fijnste blog posten van Accessorize your Home zijn voorlopig nog te vinden in het Accessorize your Home archief. Ik hoop dat je met net zo veel plezier mijn blog posten leest als dat ik ze schrijf. Mocht je een berichtje bij een post willen achterlaten, dankjewel/heel graag. En heb je interesse in een samenwerking, dan kun je altijd contact opnemen.

Hartelijke groet,

Sandra

 

p.s. Ben je ook dol op tuinieren en tuinplanten? En/of ben je misschien net als ik verslingerd aan keramiek, kringloopvondsten, gek op boeken en kattenvriend dan vind je het misschien ook leuk om mij te volgen op instagram, pinterest of facebook.

1 Comment

  1. Wat een lef om iets wat je met veel liefde en passie hebt opgebouwd, gedag te zeggen. Maar genieten is toch zoveel belangrijker en dat kan met dit mooie ‘nieuwe’ blog! Trots op je San, dat je zo’n keuze maakt en met plezier moois blijft delen! Ik kijk uit naar alle mooie nieuwe posts en zoek je graag nog eens op voor een gezellige styling sessie!

    Liefs!

Laat hier je reactie achter...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.