Create and decorate | Wall art and pretty postcards printed by Studentendrukwerk.nl…

Ietwat verbaast las ik de e-mail van Studentendrukwerk.nl waarin zij mij benaderde voor een samenwerking. Gezien de naam van het bedrijf zou je niet verwachten dat ik tot de doelgroep behoor, maar niets is minder waar. Naast studentikoze producten als bierviltjes, mokken en muismatten vind je hier een keur aan andere mogelijkheden om je foto’s (uitvergroot) te laten printen.

Ik dook in mijn immer groeiende verzameling foto’s op zoek naar enkele exemplaren die ik wilde laten printen, maar kon niets naar het zin vinden. Ik had sinds oktober 2019 mijn camera niet meer opgepakt, maar nu begon het door deze samenwerking toch weer te kriebelen. In mijn hoofd ontstond een serie genaamd “object trouvés”. Een kleine verzameling van zorgvuldig geschikte gekregen objecten en mooie vondsten maakten mijn inspiratie boost compleet en ik ging aan de slag. Het fotograferen verliep naar wens en zoals je op instagram misschien al hebt gelezen was ik héél content met het resultaat. Ik selecteerde de mooiste foto’s en bekeek de mogelijkheden op de website van Studentendrukwerk.nl.

Naast foto’s op canvas, forex, tegeltjes of textielposters, kun je ook fotovergrotingen afdrukken of kaarten printen. Ik koos voor een fotovergroting van 50 x 50 cm, een van 20 x 30 cm, een foto op canvas formaat 30 x 30 cm met een houten baklijst en een set ongevouwen enkelzijdig bedrukte kaarten op 300 grams natuurwit papier (FSC®, EU Ecolabel, Chloorvrij proces (PCF)).

De bestelling werd snel bezorgd. De canvas print met baklijst vond een mooi plaatsje in mijn slaapkamer en de grootste fotovergroting lijstte ik in en hing ik in de woonkamer boven de ronde wicker stoel. Het kleinere formaat mocht in de Moebe lijst en hangt nu op de “art wall”. In dit digitale tijdperk ben ik groot voorstander van ouderwetse post, zowel om te sturen als te krijgen. Deze kaarten zijn hier perfect voor, dus daar ga ik te zijner tijd mensen mee verrassen. :)

Studentendrukwerk.nl heeft een overzichtelijke website waarbij je heel eenvoudig kunt zien wat de kosten zijn van hetgeen je wilt bestellen. Via online ontwerpen kun je je foto’s aanpassen of van tekst voorzien. Het bestelproces is duidelijk, de bezorging conform afspraak en goed verzorgd. Kortom vind je het net als ik leuk om iets origineels aan de muur te hangen of wil je kaarten drukken met door jou gemaakte foto’s, dan kan ik je deze website zeker aanraden. Fijne zondag!

 

 

Sponsored blogpost

credit:

drukwerk via Studentendrukwerk.nl | styling & foto’s: Sandra | Garden Bliss (voorheen Accessorize your Home)

 

4 Comments

  1. Dankjewel! Is er één uit een oudere collectie van Broste, mmocht de plantenpot ooit weg gaan, dan denk ik aan jou. xxx

  2. Heel mooi San! En je de foto van je slaapkamer en de detailfoto zijn tof. Fijn dat je lijsten hebt gescoord. En wauw zeg, die plantenpot op je tafel is echt te gek. Als je die ooit weg doet, denk dan aub aan mij ;-)

  3. Dankjewel Johan! Je hebt genoeg muren te vullen dacht ik zo en ongetwijfeld ook mooie foto’s in je verzameling. Ja, baklijsten vind ik heel tof. Soms lukt het er eentje te scoren bij de kringloop die ik dan weer met eigen werk vul. Dit licht houten exemplaar is ook prachtig. Fijne zondag!

  4. Wat een fijne plaatjes weer San! Blij met je inspiratieboost, laat maar komen die serie. Erg mooi dat canvas trouwens, met de minimale lijst eromheen. Ik ga eens kijken naar de site, je hebt mijn nieuwsgierigheid geprikkeld.

    Fijne zondag!

Laat hier je reactie achter...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.