Personal | Taking it slow and learning to say no…

Twee weken geleden ben ik mezelf tegengekomen. Ik wilde mezelf bewijzen (overcompenseren op mijn werk omdat ik er een tijdje uit ben geweest als gevolg van mijn fibromyalgie) en ben hierdoor vol over mijn grenzen gegaan.

Mijn overlevingsstrategie begon weer de overhand te nemen, zeggen dat het goed met mij gaat, een brede glimlach op mijn gezicht plakken en vooral gewoon doorlopen. Heel bijzonder was mijn cursus intuïtief schilderen. Er kwamen veel emoties los (die ik natuurlijk gelijk weer wilde wegstoppen), maar ook verrassende inzichten en een steuntje in de rug van heel open en fijne cursusgenoten die heel moedig hun verhaal deelden.

Momenteel ben ik bezig met een omdenk-proces. Moeten wordt kunnen en confrontaties worden uitdagingen. Het enige wat ik wel moet is beter voor mezelf zorgen en leren nee te zeggen. Ik zal de komende tijd wat minder op social media te vinden zijn en ook onregelmatiger gaan bloggen. Terwijl ik dit schrijf merk ik dat ik dat alweer ga vergoelijken/verzachten en denk ach…het is maar één keer per week, maar nee…ik ga het gewoon doen. Ik eerst en dan verder…

veel liefs x

San

 

 

credit

Sandra | Garden Bliss (voorheen Accessorize your Home)

8 Comments

  1. Hi Iris, het gaat met ups en downs en soms ben ik de downs gewoon zo zat. Adem in en uit en weer aan de slag. Dankjewel! x

  2. Jammer maar begrijpelijk hoor San! neem lekker de tijd en leg de lat niet altijd te hoog voor jezelf. Als je het leuk vind een keer af te spreken om te wandelen of een bakkie ergens let me know. Kus!

Laat hier je reactie achter...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.