Hello beautiful…

Vorige week reed ik met een hoofd vol ideeën, een auto vol props, planten en diverse outfits naar het prachtige en lommerrijke Oosterbeek voor een fotoshoot bij Tin. Ietwat nerveus want ik ben inmiddels weer enkele jaren ouder en rimpels rijker èn ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar in mijn hoofd is mijn lijf (lees derrière) enkele maten kleiner dan in werkelijkheid en dan kunnen foto’s heel confronterend zijn.

Na een rondje door haar prachtige huis, de heerlijke tuin en koffie met een goddelijke bosbessen- muffin gingen we onder het toeziend oog van mascotte golden retriever Skippiedepippie aan de slag en kijk…na een dansje, even gekke bekken trekken en de slappe lach heel veel mooie foto’s.

Zoals je zult begrijpen ben ik zeer content met deze prachtige foto’s. Dankjewel lieve Tin! x Wil je ook fijne foto’s van/voor jezelf of je familie, kijk dan even op de website van Spaghetti fotografie of volg Tin op Instagram.

 

Sandra - Accessorize your Home - Spaghetti fotografie - Fern

Sandra - Accessorize your Home - Spaghetti fotografie - Coffee

Sandra Meier - Accessorize your Home - Blog

Sandra - Accessorize your Home - Spaghetti fotografie - Botanical

Sandra Meier - Accessorize your Home - Inspiration

Sandra Meier - Accessorize your Home - Coffee

credit

1 t/m 6 fotografie: Tineke van der Eems | Spaghetti Fotografie

 

5 Comments

  1. Wat een prachtige foto’s Sandra en zoals ik het zie ben je ook een prachtige vrouw (dat van die derrière herken ik absoluut) Wat kan Tineke dat toch goed!

  2. Pascale

    Je bent net zo prachtig als de foto’s, heel erg mooi!

  3. Wat een super foto’s heel erg mooi!! Moet wel lachen als je schrijft over hoe je in je hoofd denkt eruit te zien…en dat een foto dan zo confronterend kan zijn, zoooo herkenbaar :-))

  4. Superleuk, ik dacht eerst even dat we alleen maar handen en voeten zouden zien maar daar was je dan ?

Laat hier je reactie achter...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.