Buy less, buy better | The future kept, an inspirational shop with honest goods by independent makers…

Een nieuwe trend die het wat mij betreft helemaal mag maken is bewuster kopen. In plaats van veel, koop je één of twee prachtexemplaren en let je bij je aankoop ook op wie het gemaakt heeft. Koop bij voorkeur van lokale ondernemers of kleine zelfstandige designers die hun hart en ziel in hun product hebben gelegd en koester je aankopen.

Buy less, buy better is één van de slogans van de online shop van Jeska en Dean Hearne. Bij the future kept vind je prachtige eco vriendelijke wollen dekens uit Wales, mooie handgeweven sisal manden uit Afrika, exclusieve mokken en onderzetters met de textuur en kleuren van de Britse kust van Jono Smart, unieke prints op gerecycled papier van Karolin Schnoor, eikenhouten lepels van Forest and Found en last but not least goddelijke rauwe honing van valse salie of komkommerkruid. Ik heb inmiddels mijn hart verloren aan het keramiek van de Schotse Julia Smith wat (net als de meeste items) speciaal voor the future kept wordt gemaakt. Handgemaakt van Britse klei, imperfect en sprekende kleuren en patronen. What’s not to love?

Alle prachtig gefotografeerde items zijn met zorg geselecteerd en bij ieder product vind je duidelijke informatie over de herkomst. Bij sommige producten steun je een goed doel en bij andere support je een kleine (lokale) ondernemer. Een fijne online shop waar je makkelijk doorheen navigeert en heerlijk in rond kunt snuffelen om een mooi cadeau voor jezelf of iemand anders aan te schaffen.

 

british made wool blanket - the future kept

african woven baskets fair trade - the future kept

flint smart ceramic cup jono smart - the future kept

summer forest goddess karolin schnoor - the future kept

forest and found handcrafted oak spoons - the future kept

ceramic coffee mug pourer dripper by julia smith - the future kept

 

credit

the future kept

 

 

2 Comments

Laat hier je reactie achter...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.