Fab framing | Beautiful oak frames by Desenio…

Voor de aanschaf van basic lijsten wende ik mij tot voor kort tot een niet nader te noemen groot Zweeds woonwarenhuis. Maar wat te doen wanneer de ideale posterlijst uit het assortiment wordt gehaald en het glas van bestaande grote lijsten wordt vervangen door (naar mijn mening) foeilelijk plastic?

Na een lange speurtocht op internet waar veel mooie, maar ook kostbare houten wissellijsten te vinden zijn, kwam ik terecht op de website van Desenio. Desenio is een Zweeds bedrijf wat online posters en lijsten verkoopt in verschillende Europese landen waaronder Nederland. Nieuwsgierig naar de kwaliteit van de lijsten bestelde ik voor mijn nieuwe poster van Kristina Krogh een grote wissellijst (50 x 70 cm) met glas. Blij verrast was ik toen de lijst binnenkwam en geheel aan mijn wensen voldeed.

Nog leuker werd het toen ik een mailtje ontving van Desenio met de vraag of ik een blogpost wilde schrijven over hun producten in ruil voor een paar mooie lijsten en/of posters. Ik heb hierop enkele eiken wissellijsten en een mooie A4 Moebe lijst alsmede een tweetal posters ontvangen. Ook de service van Desenio is goed, want één lijst kwam helaas niet heelhuids over, maar binnen enkele dagen had ik een nieuwe in huis.

Zoals sommigen van jullie misschien al weten had ik al maanden geen camera meer aangeraakt en was ik mijn mojo een beetje kwijt. Niet echt handig wanneer je een blogpost met zelfgemaakte foto’s wilt plaatsen, maar heel langzaam kwamen de fotokriebels terug en begon ik al opzetjes te maken van hoe ik de wissellijsten en posters wilde presenteren en hoera (klein rondedansje) van de week was het in ene raak! Weer even heerlijk lopen stoeien met mijn camera met onderstaande foto’s als resultaat. Het begin is er…I hope you like them…I do!

01-03-2017 Note: Desenio heeft helaas besloten te stoppen met de lijsten voorzien van glas, de lijsten zijn vanaf nu alleen nog met plexiglas verkrijgbaar.

 

desenio-moebe-frame-laforma-chair-accessorize-your-home

desenio-moebe-frame-accessorize-your-home

desenio-oak-frame-and-posters-skogsta-ikea-accessorize-your-home

desenio-oak-frame-and-poster-magazines-accessorize-your-home

desenio-oak-frame-kristina-krogh-skogsta-ikea-accessorize-your-home

desenio-oak-frame-kristina-krogh-accessorize-your-home

Sponsored blogpost

Credit

fotolijsten en posters (3 + 4) Desenio | foto’s:  Sandra Meier – Garden Bliss (voorheen Accessorize your Home)

2 Comments

  1. Dankjewel! Ik was ook heel blij met de mail. :)) Jij ook een fijn weekend. groetjes, San

  2. Heel mooi San! en lucky you dat het gesponsord kon ;-)
    Anyway thanks voor de tip! ik baal ook van die lijsten van I… Had echt zoiets van wat! en ze zakken nog door ook, beetje jammer.

    Fijn weekend!

    Groetjes,

    Stephanie

Laat hier je reactie achter...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.